UITNODIGING   Dinsdag 01 mei 2018: jaarlijkse Herdenkingswandeling Guido Burggraeve

Frank De Scheemaeker

 

UITNODIGING

 

Dinsdag 01 mei 2018: jaarlijkse Herdenking Guido Burggraeve wandeling

 

Guido Burggraeve, conservator van het Zwin overleed op 14 maart 2014. We herdenken  Guido voor al hetgeen hij voor het Zwin en de natuur in het algemeen betekende met een vroeg morgen wandeling in de Zwinbosjes te Knokke op dinsdag 1 mei 2018.

De wandeling start om 6u00 stipt aan de ingang van het nieuwe Zwin gebouw te Knokke. Onder leiding van verschillende gidsen gaan we op zoek naar de nachtegaal, sprinkhaanzanger en boomleeuwerik. We hopen net als verleden jaar op een mooie trekdag met veel zwaluwen en wie weet toppers als Purperreiger en Visarend.

Wandelschoenen, verrekijker en vogelgids aanbevolen.

Om  09u30 volgt een herdenkingsmoment en een gezamenlijk ontbijt in de Shelter, het cafetaria van het vernieuwde Zwincentrum. 

De organisatie is in handen van de Natuurpunt Vogelwerkgroep Mergus. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met  Magda, haar familie, Natuurpunt afdeling  Knokke en Brugge, ANB en de provincie West-Vlaanderen.

Mogen we jullie beleefd vragen in  te schrijven voor deze herdenkingswandeling via mail  naar frank.descheemaeker@skynet.be.

Ook graag aangeven in de mail of jullie willen genieten van het ontbijt en € 12  overschrijven op de rekening van Mergus (IBAN  BE30380008481511 – SWIFT BBRUBEBB), p.a. Pastoriestraat 174, 8200 Brugge met vermelding ontbijt Guido Burggraeve wandeling 2018.

Bruggelingen kunnen carpoolend vertrekken vanaf de  Havenrandparking Louis Coiseaukaai om 05u30.

Tot dinsdag 01 mei 2018.

Ook vrienden en kennissen welkom.

Magda Cuvelier – Frank De Scheemaeker – Patrick Janssens – Koen Maréchal – Bart Burggraeve