MERGUS WINTERFEEST

Steven D’Haese

Ons winterfeest gaat dit jaar door op vrijdagavond 26 januari 2024 in zaal de Valkaert te Oostkamp en we mogen er Pim Wolf verwelkomen met o.a. (zee) trektelverslag in Westkapelle (Nederland). Die avond delen we ook de Mergus Award uit aan een uniek trio: Paul D’hoore, Stefan Keereman en Dries Candaele voor hun inzet en enthousiasme op de trektelpost Fonteintjes.

De eerste twee drankjes worden gratis aangeboden door het bestuur en sponsors !

Op deze avond kan je ook de nieuwe Mergus pet aanschaffen en dat voor slechts 10 euro die integraal naar ons reservatenfonds zal doorgestort worden – Ook kan je steeds een steunbijdrage storten op het nationale nummer BE 56 2930 2120 7588 met vermelding projectnummer 5589 Polders van Koolkerke en Dudzele

Ja kan nu al inschrijven door een eenvoudig mailtje naar fds4022@gmail.com te sturen!