De Ark Avonden 2015

admin

22 oktober: Benny Cottele: OMAN

 
Eind vorig jaar trok Benny Cottele samen met 7 andere Mergusleden naar Oman, een land dat de laatste jaren een populaire bestemming is geworden onder natuurliefhebbers, in het bijzonder vogelkijkers. Benny zal je een fotografisch reisverslag brengen, waar niet alleen de vogelliefhebber haar of zijn vingers en duimen zal van aflikken. Ook vlinders, libellen, zoogdieren, schitterende landschappen en wat couleur locale zullen van de partij zijn. Veel meer wilt hij nog niet verklappen, enkel dat de reis de roem van de Merguswerkgroep nog heeft doen stijgen want er werd ‘geschiedenis’ geschreven. Benieuwd? Noteer dan alvast deze datum in jullie agenda

 

26 november: Wim Rommel: OEGANDA, de parel van Afrika

 
We nemen jullie mee voor een tocht door Oeganda. Vanuit Entebbe gaat het naar Kidepo Valley grenzend aan Sudan en Kenia. Daarna gaat het via het Murchson nationaal park, Kibale Forest en Queen Elisabeth nationaal park naar Bwindi om de Gorilla trekking te maken. Via Lake Mburo gaan we dan terug naar Entebbe. Geniet mee van de prachtige beelden van Wim Rommel.

 

Uitnodiging Arkavonden 2015

 

Op donderdag 28 januari 2016 komt Meetjeslander Ludo Goossens unieke beelden brengen uit zijn eigen streek; een ongewone kennismaking met het Drongengoed, de verbazingwekkende fauna in zijn wilde tuin en het intieme leven van kerkuil en hermelijn.
 
Plaats: Onze Ark, Sint-Michielslaan 35, 8200 Sint-Michiels (Brugge) om 20u Info en organisatie: NP Brugge: Patrick Keirsebilck: 0473/89.22.77 of Régy Goemaere: 0477/44.98.79.