Guido O – operatie geslaagd

Frank De Scheemaeker

Chris stelt ons gerust: de hartoperatie is goed verlopen:

Dag allen,

Hierbij dan het laatste goede nieuws!

Guido is sinds gisteren op een gewone kamer (kamer 807 ; 050/453288). Alles evolueert goed. Hij heeft wat ongemakken maar niet echt pijn. Zijn enige echte klacht is het eten van het ziekenhuis (ziet er inderdaad niet te doen uit!). Alvast een geruststelling voor mij dat hij straks mijn keuken weer zal weten te waarderen, zelfs al moet dat dan met iets minder zout en zonder die lekkere boereboter…

Volgens de dokter is de kans groot dat hij midden volgende week naar huis komt. Op dit goeie bericht volgde meteen de waarschuwing dat hij de dagen nadien wellicht meer last zal hebben dan nu omdat hij meer zal willen doen dan hij kan.

Alles zo positief als mogelijk toch. Bij mij overheerst de opluchting en het verlangen om hem weer bij me te hebben!

Bedankt voor jullie meeleven.

Chris