Zwin binnenste buiten – 29 april

Marc De Ceuninck

Op zondag 29 april is er een vernieuwde versie van het vroegere “Zwin op stelten”.  Tussen 10 en 17u  kun je genieten van het vernieuwde  ” Zwin binnenste buiten“. De kernactiviteit dit jaar is een wandeling of fietstocht  buiten het Zwin.

Als vogelwerkgroep zijn we er ook weer bij. We staan met onze stand en vogeltelpost aan het nieuwe uitkijkpunt met zicht op de zwinvlakte ( in de directe omgeving van de “Haas” op het einde van de wandeldijk).

Reden genoeg dus om 29 april af te zakken naar het Zwin en omgeving. Kom er zeker de stand van MERGUS (nr. 3 op het kaartje in de bijgevoegde folder)  bezoeken. Wij kijken er naar uit je daar te zien!

Misschien  zie je het wel zitten om een tijdje mee de stand te bemannen…..dan  graag een mailtje naar marc.de.ceuninck@skynet.be .