Mystery Bird Competitie 2014-2015: uitnodiging op de prijs uitreiking nu donderdag 26 maart a.s.

Frank De Scheemaeker

Mystery Bird Competitie 2014-2015

Het doek is gevallen over de vijfde en laatste reeks van deze leerrijke, spannende en toch erg aangename mysterybird competitie.

Wat betreft de laatste rond noteerden we drie deelnemers, zijnde Jan Baert, Kris Lesage en Miguel Demeulemeester, met alle 10 de foto’s juist en de onschuldige hand van onze Valérie trok uiteindelijk Kris als de winnaar van de Natuurpunt boekenbon van 25€ uit de champagne trommel.  Een welgemeend proficiat aan alle drie!

Samen met de andere kandidaten verwachten we jullie nu donderdag 26 maart om 20u in zaal Onze Ark, Sint-Michielslaan 35 te Sint-Michiels om net voor de unieke voordracht van Michel Louette over Katanga jullie prijs in ontvangst te komen nemen!

We hebben verder  een leuk aandenken voor alle 19 deelnemers die een antwoord formuleerden op alle vijftig de opgaves, zijnde Machteld Kaesemans, Wim Jans, Ivan Leroy, Patrick Janssens, Romain Deloof, Noel Vervaecke, Jan Swimberghe, Rik Vande Kerchove, Willy Vermeersch en de uiteindelijke top tien winnaars over de vijf rondes zijnde

  1. Rik De Jaegher: 46/50
  2. Karina Samyn en Antoine Cornelis: 44/50
  3. Chris Melis: 43/50
  4. Kris Lesage en Frank De Scheemaeker: 42/50
  5. Eric Van Colenberghe, Marc De Ceuninck en Kristof Hurtekant: 41/50
  6. Johan Van Heulebrouck: 40/50

En er is een speciale prijs voor de overall winnaar Rik De Jaegher! Proficiat Rik!

En natuurlijk willen we ook iedereen bedanken die deelnam aan de competitie en in het bijzonder Patrick en Johan die voor een perfecte organisatie zorgden!

Na vijf jaar lassen we een rustpauze in. Heeft iemand ideeën/inspiratie voor een nieuwe formule in 2016 laat maar horen aan de Frank.

Frank en het ganse Mergus Team