Kustforum Oostende op 27/02/2013

Marc Nollet

 

Op 27 februari 2013 vindt het vijfde kustforum plaats. Deze editie staat in het teken van mobiliteit en ruimtelijke planning op zee. Elk jaar, vooral bij mooie zomerse dagen, blijkt de kustzone moeilijk bereikbaar. Zijn er alternatieven? Waar knelt het schoentje? Hoe blijft onze kust ook in de toekomst nog bereikbaar?

Niet alleen op landzijde, maar ook op zee is het vaak een drukte van jewelste. Wie mag van welke ruimte gebruik maken, en hebben we eigenlijk nog voldoende ruimte op zee?

Met het Kustforum wil het Co√∂rdinatiepunt Duurzaam Kustbeheer het woord geven aan u, betrokkene aan de Kust, die de contouren voor 2012 heeft bepaald. Bent u bekommerd om de Kust en wilt u bepaalde thema’s of problemen aankaarten? Laat op dit forum uw stem horen en geef zo mee vorm aan het kustbeleid.

Het forum heeft plaats op 27 februari in het nieuwe CC De Grote Post te Oostende, Hendrik Serruyslaan 18a. Een uitnodiging tot dit kustforum met gedetailleerd programma kan u HIER vinden.