FONTEINTJES – WAARNEMINGEN IN HET ALGEMEEN

Frank De Scheemaeker

Hoys allen

Vanaf eind augustus is de trektelpost in de Fonteintjes opnieuw zo goed als dagelijks bemand. Wat meer is Paul D’hoore schrijft regelmatig een sfeerverslag en dat vinden jullie bij recente artikels op de startpagina en of bij projecten. Regelmatig lezen aub en zeker eens afkomen zou ik zeggen.

Wat betreft de waarnemingen alvast een woord van dank aan iedereen die naar het mergus luik van waarnemingen.be overstapte. Ons systeem was sympathieker maar dat van waarnemingen.be toch een stuk gemakkelijker met die kaartjes en vele andere mogelijkheden.

Opgelet: wil je alle waarnemingen van één dag bekijken moet je dus zowel naar mergus waarnemingen als naar trektellen surfen. We nemen immers de waarnemingen van de Fonteintjes en Graaf Visartpark niet meer over.

Voor alle vragen omtrent het invoerprogramma één adres: machteld.kaesemans@skynet.be