De LINKS staan online!

Marc Nollet

Hebben jullie het al gezien? In de linkerframe zijn een groot aantal links bijgeplaatst! Inderdaad, samen met onze voorzitter en onze webmaster hebben we de voorbije dagen de hoofdcategorie├źn kunnen benoemen en er al een groot aantal links naar interessante websites in onderbrengen.
Maar daarmee is de kous niet af! De bedoeling is immers dat die allemaal verzameld worden in een aparte bladzijde, weg van de beginpagina. Maar dat vraagt nog wat werk, voornamelijk voor onze webmaster.

Aarzel niet mij te contacteren mochten jullie nog links wensen toe te voegen. Het spreekt vanzelf dat deze in relatie moeten staan met het onderwerp van deze website en/of dat ze wetenswaardig zijn voor onze leden. En … opbouwende kritiek is steeds welkom.
Met dank aan Frank en Tuur en … veel surfgenot.

Marc