WESTDAM ZEEBRUGGE: OPROEP VOGELBESCHERMING ISM NATUURPUNT MERGUS

Frank De Scheemaeker

Dringende oproep aan natuurliefhebbers!

Dat zal dinsdagvoormiddag 30 augustus (morgen dus) gebeuren met behulp van de bekende roofvogelsilhouetten. Vrijwilligers zullen in totaal 336 silhouetten op 168 glazen panelen kleven. Vogelbescherming Vlaanderen stelt deze silhouetten gratis ter beschikking. Wie zich geroepen voelt om mee te werken, kan zich melden op info@vogelbescherming.be of via het telefoonnummer 0496 261 379. Vogelbescherming Vlaanderen vraagt de vrijwilligers om een emmer, een beetje kuisproduct, een spons, een trekkertje, een zeemvel en wat vodden mee te brengen. Het is immers de bedoeling dat er een zuivere ondergrond wordt gecreƫerd zodat de silhouetten gedurende verschillende jaren hun dienst kunnen bewijzen.