DIT WEEKEND: EUROBIRDWATCH

Frank De Scheemaeker

 

Hoys

 Patrick Janssens bemant morgen en zondag van 10u tot 17u een trektelpost in het Zwin – de dijk vooraan aan de grote plas. We hebben Kris Struyf gecontacteerd en iedereen die mee wil tellen mag uitzonderlijk gratis het Zwin binnen mits vermelding aan de ingang – teller Mergus afspraak Kris Struyf.

 Frank vindt het weer te mooi om morgen binnen te zitten en zou door de Zwinstreek fietsen – afspraak Zwinparking om 14u (ongeveer ingang Zwin). We zeggen Patrick even goedendag en indien megatrek blijven we daar misschien, anders de fiets op richting Oude Vrede en Nieuwe Vrede enz……kans op steltlopers, stootvogels, …..ten laatste terug 18u (want moet een uurtje later op den trouw van Georges DP zijn oudste zoon zijn).

 Paul laat weten dat ook zaterdag in de Fonteintjes geteld wordt – dus zowel zaterdag als zondag iedereen welkom aldaar…….

 En niet vergeten jullie waarnemingen in te voeren op MERGUS waarnemingen.be en vanavond de mysterybird 02 in te dienen.

 Frank