WEEKEND 16 – 18 DECEMBER 2011: tal van activiteiten

Frank De Scheemaeker

NBO NATUURPUNT VOGELWERKGROEP

Hoys allen

WATERVOGELTELLINGEN

Onze Dominique zit op Antarctica – vandaar dat de uitnodiging voor het komende telweekend van mijn hand komt.

Mag ik alle vaste tellers beleefd vragen hun gebied te tellen en zo vlug mogelijk de resultaten in de nationale computer in te voeren – met dank vooraf.

Chantal M en Jan S nemen de gebieden van Dominique in Lapscheure over – er zijn nog twee vrije plaatsen in Jan zijn auto……wie meewil belt Chantal op 0485 100 428. Afspraak  zaterdagnamiddag 13u30 Havenrandparking Brugge. Er zitten Kleine Zwanen!

Frank telt Dominique zijn Zeekanaal zondagmorgen tijdens de gemeenschappelijke Achterhaventelling – afspraak 8u45 aan dezelfde Havenrandparking. We vormen drie ploegen: Paul Maertens: kant Lissewege, Wim Jans: kant dokken, Frank: Zeekanaal en Filipsdok. Alle hulp welkom!

GANZENFESTIVAL

Zaterdag namiddag en gans zondag gaat het Ganzenfestival opnieuw door te Damme: programma op de voorpagina van onze www.mergus.be website. Iedereen welkom om er zijn lidgeld 2012 te betalen op onze Mergus stand in Huyze de Grote Sterre, mee te wandelen en te fietsen met het ganse gezin. Ook onze Georges staat opnieuw met een optiek stand in de Kleine Rietgans – niet te missen.

MERGUS COMPUTER AVOND

Zie mail gisterenavond – iedereen welkom nu overmorgen vrijdag om 20u stipt in het Sint-Lodewijkscollege – Magdalenastraat Sint-Andries  om zelf de website te kunnen helpen gebruiken/aanvullen/beheren.

Tot in het weekend!

Frank en het ganse Mergus bestuur