Woensdagavond 8 augustus autotocht naar de Sophiapolder en de Blikken

Johan Van Heulebrouck

Hoys vrienden van Mergus,

Bij de atletieknummers op de OS zijn ze nog maar net van start gegaan maar bij ons is de finale van onze zomertochten reeds in zicht.  Woensdag 08/08 trekken we voor onze allerlaatste excursie van dit seizoen naar onze Noorderburen, ditmaal voor een autotocht olv Johan Debuck.  We brengen een bezoek aan twee prachtige natuurgebieden, de Sophiapolder en de Blikken.  Deelnemers aan vroegere edities weten dat we steeds eindigen met een topnummer.  Wie nieuwsgierig is en wil weten welke waarnemingen er ons dit jaar te wachten staan hebben we maar één advies, kom af !  Iedereen wordt verwacht ofwel om 18.45 uur havenparking Brugge, ofwel om 19.00 uur parking grensovergang Sint Anna ter Muiden   Johan & Johan & Marc en het ganse Mergusbestuur.