OPROEP: “Aan alle leden van Mergus en alle bezoekers van deze site” !!!

Machteld Kaesemans

 

Ik ben Willy Vermeersch van de Gierzwaluwen Werkgroep. Momenteel is er een wedstrijd van Ethias lopende waarbij een mooie geldprijs te winnen valt. Die prijs zou goed van pas komen voor de aankoop van speciale nestkasten en het bekostigen van de huur van een hoogtewerker.  Met de Gierzwaluwen Werkgroep Brugge heb ik een project ingediend  “Help de Gierzwaluw”.  Ons project zit bij de selectie !

 

Nu komt het erop aan om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Daarvoor reken ik op jullie massale steun en tevens op de steun van jullie familieleden, vrienden, buren en andere connecties! Je kan één keer stemmen via de site : www.ethiasbuurtfiksers.be/Project/Brugge/5383    (één stem per e-mailadres)  EN één keer per telefoonnummer :  sms : Brugge-spatie-5383  naar 8955.

 

Je kan stemmen tot en met 17 november !  Dus niet uitstellen a.u.b.   Dank bij voorbaat ! Iedereen zegge het voort !

 

Willy Vermeersch

Foto: Filip De Ruwe