Mergus Weeknieuws 2019/36: voorbije en toekomstige activiteiten en reizen – telescoop in Marokko – oprechte deelneming

Frank De Scheemaeker

 

Hoys allen

Ziehier ons recente Mergus Nieuwsbrief met in bijlage de volledige 2019-2020 winterhalfjaar tel- en activiteitenkalender.  (zie activiteitenkalender) .  Graag uitprinten en alle data mooi op de thuis kalender plaatsen aub. Dan vermijd je kans op dubbelactiviteiten met je partner, familie en of vrienden. Ganzentellingen in organisatie van Christine en Eckhart in het weekend van de watervogeltellingen. Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat vaste tellers straks opnieuw hun gebieden voor hun rekening nemen.

 

VOORBIJE ACTIVITEITEN

Zowel de  Mergus Wadden – Vaar – Vogel-week als het Mergus Zomerfeest waren een schot in de roos. Voor de heerlijke verslagen surf naar onze www.mergus.be website en facebook. Bedankt één ieder die aanwezig was en of zijn steentje bijdroeg bij de organisatie.

 

VOLGENDE WEEK – MALLORCA

We gaan volgende week met enkele Mergussers vogelen op Mallorca. Wil je ons volgen – kijk dan regelmatig naar de verslagen op de facebook via Karina en de website via Machteld en Frank!

 

NOG REIZEN   FINLAND – NOORWEGEN     Dominique aan het woord:

Hoi Frank,     Kan je deze schitterende reis even onder de aandacht brengen van alle Mergus Boys and Girls?

Het zou alvast fijn zijn mochten we ook eens een Mergus-delegatie mogen verwelkomen op een Natuurpunt Reis J.

Met vriendelijke groeten,    Dominique

OPRECHTE DEELNEMING

Aan Misjel Decleer, wiens zoon Hannes op 27 augustus om het leven kwam tijdens een tragisch vliegtuigongeval te Wevelgem

MAROKKO EN TELESCOPEN

Filip De Coster meldt

Dag Frank,

Kreeg zonet deze mail van een treinbestuurder/vogelaar. Als je de link aanklikt en leest dan zou er in Marokko een nieuwe wet zijn die telescopen verbied op Marokkaans grondgebied! Interessante info dacht ik om te delen met onze leden via uw toekomstige nieuwsbrief van deze week?

https://www.facebook.com/groups/vwgvap/permalink/1101133966742048?sfns=mo

Met vriendelijke groeten

Frank en zijn Mergus bestuursploeg