Guido Burggraeve herdenkingswandeling

Frank De Scheemaeker

 

“Beste vogelaar,

 

Na twee jaar onderbreking omwille van de Covid-19 besmetting nemen we op zondagochtend 1 mei de draad weer op: we herdenken Guido Burggraeve met een vroegochtendexcursie en een ontbijt.

Praktisch: We verzamelen om 06h00 op de parking van het ZwinNatuurPark.  Daar worden de laatste afspraken gemaakt, splitsen we op in groepjes en gaan we onder begeleiding van een gids de Zwinomgeving verkennen.  We genieten van al wat vliegt tot 09h15.  Dan volgt een ontbijt in de Shelter.

Wie wil deelnemen vragen we om dat te laten weten aan koenraad.marechal@vlaanderen.be , met vermelding van aantal deelnemers en aantal gewenste ontbijten.  Voor het ontbijt wordt € 18,- per persoon gevraagd.  Graag het juiste bedrag overschrijven op de gekende Mergusrekening BE15 8917 5408 0030 , met vermelding van het aantal gewenste ontbijten.  Inschrijven kan tot donderdagavond 28/04.  Deelnemen aan de excursie zonder ontbijt kan natuurlijk ook.

We hopen op een grote aanwezigheid.”

 

Graag zoveel mogelijk verspreiden onder mogelijk geïnteresseerden.

Vriendelijke groeten,

 

Koen Maréchal

Boswachter Kust & Westhoek

Vlaamse Overheid

AGENTSCHAP NATUUR & BOS

Herman Teirlinckgebouw

Havenlaan 88 bus 75, B-8000 Brussel

T 02 553 81 02, F 050 24 77 45, M 0479 890 105

E koenraad.marechal@vlaanderen.be

www.natuurenbos.be