MERGUS PLOEG EERVOL ACHTSTE OP AMNESTIE INTERNATIONAL QUIZ

Frank De Scheemaeker

 

Op uitnodiging van Kathleen Coen, voorzitster van Amnestie International regio Brugge en aktief Mergus lid namen enkele Mergussers gisteren met twee ploegen deel aan de ‘vermaarde’ A.I. Quiz.

 

 

Wim Lammerant en Nicholas Endriatis behaalden een prachtige 5 de plaats in het Shockblaze Team van De Scheemaeker BVBA. Wim Jans, Charlotte Pieters, Hans D’hondt en ondergetekende eindigden als onervaren kwissers 8ste op 29 deelnemende ploegen. Leuke prijzen. Het was een zeer gevarieerde, aangename kwis in het teken van de  diversiteit. Er waren reeksen over’muziek, film, cultuur, natuur, reizen, enz…enz….Volgend jaar zouden we me met meerdere natuurpunt afdelingen en werkgroepen kunnen deelnemen.

 

Frank De Scheemaeker.