MERGUS SCHITTERT OP AMNESTY INTERNATIONAL QUIZ

Frank De Scheemaeker

 

 

Hoys allen,

 

Op uitnodiging van Kathleen Coen, vz van Amnesty International Brugge en actief Mergus vogelaarster namen we 6 Mergussers deel in drie verschillende ploegen aan de befaamde twee jaarlijkse A.I quiz.

 

 

Na het inleidend woordje van Kathleen (we vonden allen dat ze bijzonder aantrekkelijk voor de dag kwam)! gingen we aan de slag met tien vragenreeksen, drie rode draad reeksen en één overall rode draad vraag.

 

 

Alle reeksen stonden in het teken van ‘op leven en dood’ en zorgden voor een sfeervolle en leerrijke avond. Paddenstoelen en Sport leverden weinig problemen op, maar wat betreft Kunst en Klassieke Muziek kunnen we zeker nog bijschaven. Karen en Johan eindigden met hun Lentezonnetjes op de zesde plaats; Wim Lammerant met de Raleigh ploeg van firma De Scheemaeker op negen en Charlotte, Wim J en ondergetekende dertiende op dertig deelnemende ploegen. Voor amateur kwissers ‘pur sang’ niet slecht dat we allen in de eerste helft eindigden.

We genoten van de mooie prijzen en beloofden in 2017 opnieuw deel te nemen. Jullie ook deze keer?

 

Kathleen – bedankt en proficiat met de perfecte organisatie.