ACTIVITEITEN OP ZONDAG 14 EN MAANDAG 15 JUNI – IEDEREEN WELKOM -HERMAN STIEPERAERE OVERLEDEN

Frank De Scheemaeker

Hoys allen

Iedereen welkom – nu morgen zondag 14 juni voor een ganse dag excursie naar de VIRION o.l.v. Jef Dekempe, afspraakt 08u aan de randparking Steenbrugge – Carpooling – uniek gebied voor vogels, vlinders en planten – carpooling

Eveneens iedereen welkom maandagavond 15 juni voor een telling van de Oeverzwaluwen – meeuwen en sternenkolonies in de Achterhaven van Zeebrugge. Afspraak 19u30 aan de randparking Haven Brugge of ca 5 minuten later aan de Roeiclub (opgelet de Herdersbrug is dicht !!!!!!!!)

Ik las daarnet in het Nieuwsblad dat Herman Stieperaere – plantendeskundige deze week overleden is. De ‘Stiep’ zoals we hem noemden was de grote regionale plantenkenner (en ver daarbuiten)¬†en in de jaren ’60-70 vooral actief rond de Gulke Putten.

Een prettig weekend gewenst

Frank 0473 91 84 36L1180842Sfeerfoto – Licques – Boulonnais (FDS)