DIRK DRAULANS OP BEZOEK – DONDERDAG 14 OKTOBER

Frank De Scheemaeker
Dirk Draulans over biodiversiteit

 

Wij verwelkomen evolutiebioloog en groot Darwin-kenner Dirk Draulans.

Dirk presenteert ons zijn laatste inzichten en stand van zaken m.b.t. de biodiversiteit na zijn wereldreis aan boord van de clipper Stad Amsterdam, waarbij hij in het gezelschap verkeerde van onder andere Sarah Darwin, biologe en achter-achterkleindochter van Charles Darwin. Meer info.
Waar: Theaterzaal van CC De Valkaart, Oostkamp

Wanneer: 14 oktober 2010 om 20u

Tickets: 5 euro via ans.dewolf@natuurpunt.be

Tickets kunnen worden betaald en afgehaald op het secretariaat. De tickets kunnen ook via overschrijving betaald worden ( BE227-512035843-47), met vermelding van naam en adres, e-mailadres en het gewenste aantal tickets.