Morgen … en later

Marc Nollet

Dit weekend geen telweekend! Maar morgen is het Dag van de Natuur en we stellen voor dat we met zijn allen eens de handen uit de mouwen gaan steken!

Zaterdag 20 november

Keuze  te over – zie de Spille – Zevekerke, Gulke Putten, Uitkerke, Jabbeke, Damme, Beernem. Frank trekt naar de stadswallen van Damme en zal daar zeker van 9u tot 12u aanwezig zijn en blijft dan barbecuen. Wie komt nog? Laat het Frank weten…dan verwittig hij Rudy en/of Robrecht.

Donderdag 25 november

20u Retoricaavond – Mick Goethals  vogelfilm over Australie – iedereen welkom – gebouwtje naast gemeentehuis Sint-Michiels

Zaterdag 27 november

Dagexcursie naar de Nederlandse Natuurontwikkelingsgebieden – olv Johan Debuck – 9u randparking Haven Brugge – 9u20 Grensovergang thv Sint-Anna T Muiden – BOTTEN NOODZAKELIJK – het wordt een VOGELTOPDAG met mogelijk KLEINE ZWAAN, RUIGPOOTBUIZERD, VELDUIL, enz….lunchpakket – warme kledij

Het MERGUS-team