MORGEN VAN START: DE MERGUS MYSTERY BIRD COMPETITIE

Frank De Scheemaeker

OPROEP TOT DEELNAME AAN DE  MYSTERY BIRD COMPETITIE

 Vanaf 01 februari tot ca eind mei brengen Patrick Keirsebilck (foto) en Johan Debuck (organisatie)  jullie om de 10 dagen een mysterie vogelfoto uit het West-Paleartisch gebied (gebied van onze vogelgids).

Alle Mergus leden kunnen deelnemen en hun antwoord binnen de 10 dagen bezorgen aan Johan Debuck via mail naar buk@telenet.be.

Johan geeft na iedere opgave de juiste oplossing met wat extra verduidelijking en houdt ook de lijst bij van de goede antwoorders.

Na tien mysterie foto’s maken we de totaalstand op en schenken de winnaar een nieuwe ANWB vogelgids of boekenbon van dezelfde waarde mocht hij de nieuwe gids al hebben. In geval van ex-aequo trekt de onschuldige hand  van Valérie de winnaar.

Frank, Patrick en Johan