Woensdagavond excursies – de finales in zicht

Johan Van Heulebrouck

Schorrenweiden-Ettelgem.

Na een ganse reeks van geslaagde woensdagavondexcursies staan de laatste twee excursies van dit zomerseizoen voor de deur.  Iedereen is woensdag a.s. van harte welkom voor een fietstocht in Stalhille en omgeving.  Machteld neemt ons andermaal op sleeptouw, deze streek kent voor Machteld geen geheimen.  Wie de voorbije jaren mee was op deze fietstocht herinnert zich ongetwijfeld dat leuke en verrassende waarnemingen zeker tot de mogelijkheden behoren…  Tot slot hebben we op 10.08. een onvervalste topper met de Sophiapolder en de Blikken die we afsluiten met een leuk en gewaardeerd Nederlands toetje !

27.07.11 19.30 u Stalhille kerk – fietstocht Stalhille – Klemskerke en Oudenburg Machteld Kaesemans
10.08.11 18.45 u havenparking19.00 u grensovergangcarpooling Sophia en de Blikken olv Johan Debuck.  Daarna glaasje aangeboden door Yvette Rasschaert a/d Blikken.