SLECHTVALKENAVOND op dinsdag 29-05-2012

Machteld Kaesemans

 

Guido Orbie – net terug van Georgie meldt dat onze Slechtvalken aan de OLV. Toren op uitvliegen staan en nodigt ons allen uit op dinsdag 29 mei a.s. vanaf 20u gewapend met telescoop en verrekijker vanaf het Arentshof om van het spektakel te komen genieten.

Breng gerust familie en kennissen mee, het wordt een prachtavond!

 

 

Guido aan het woord:

 

“Pas terug van een leuke en fel gesmaakte vogelreis in Georgië,  heb ik mij deze morgen ter kerke begeven om mij ervan te vergewissen hoe het met onze dopelingen van ginder boven gaat.

Volgens de foto’s : goed, zelfs zo goed dat we kunnen verwachten (vrezen) dat de “jongsters” heel binnenkort het hemelrijk verkiezen boven het beroosterde nest. Eén van de jongen is blijkbaar zeer actief, terwijl de twee anderen zich ietwat op de achtergrond houden.

Het definitief uitvliegen is niet met zekerheid te bepalen : deze week nog of begin volgende week ? Als wij, zoals eerder afgesproken, onze Mergussers én anderen (pers, lokale TV, politici…) hierbij willen betrekken moeten we dus in gang schieten”.

 

Veel groeten,

Guido