Donderdag 28 maart: Arkavond met Olivier Dochy: Atlantic Odyssey

Frank De Scheemaeker

Donderdag 28 maart: Arkavond met Olivier Dochy: Atlantic Odyssey

28 maart || 20:00 – 22:00

De zeereis der zeereizen: van het zuiden van Zuid-Amerika tot Kaapverdië. Zeedierenbonanza van Vuurland tot de evenaar: de variatie aan zeevogels en zeezoogdieren is ongelooflijk. Stranden vol pinguïns en pelsrobben, woeste zeeën met kolossale albatrossen en een hele serie stormvogels, maar ook een flink stuk tropische oceaan waar dolfijnen in grote groepen leven en fregatvogels naar vliegende vissen happen.

Zeeliefhebber Olivier Dochy maakte vorig jaar deze reis van zijn leven. Hij komt ons vertellen over de intense waarnemingen en belevenissen die met geen enkele andere reis te vergelijken zijn. Blue Planet III, uit eerste hand!