Johan Van Heulebrouck

Woensdag trokken we met een 22 tal mergus sympathisanten naar het reservaat Heideveld Bornebeek in Beernem. Daar werden we te woord gestaan door Luc en Kristof die ons zeer wisten te boeien met heel wat info over ‘hun’ reservaat. Ze hebben een schitterend parcours afgelegd en verdienen daarvoor alle lof. Een warm applaus op het einde van onze tocht viel hen dan ook volkomen terecht ten deel. En onze Rik toverde nog een heuse verrassing uit zijn ringershoed. Een vrouwtje torenvalk was toch wel knal in zijn handen gevlogen zeker ? Hoe hij het heeft klaargespeeld zal waarschijnlijk voor altijd een raadsel blijven 😀. We kijken al uit naar de volgende tocht op woensdag 13 juni naar de Achterhaven olv Wim Jans. Het hoeft geen betoog dat ook dit een topexcursie in eigen streek zal worden. Jullie zijn van harte welkom. Johan Van Heulebrouck.