Uitnodiging: Foto- en filmavond op 18/03/11

Marc Nollet

De Brugse duikclub Barracuda nodigt ons allen uit op een spetterende foto- en filmavond.

Een paar van hun eigen leden en enkele internationaal gerenomeerde fotografen zullen ons verschillende reportages presenteren op een groot scherm. De presentaties nemen ons mee vanaf ons eigen Vlaamse vogelrijk doorheen de kleurrijke wereldzee├źn tot aan de wonderbaarlijke natuur van het Verre Oosten.

Deze boeiende avond gaat door op vrijdag 18 maart 2011 om 19.00u (start van de voorstelling om 19.30u) in de bioscoop van het Boudewijn Seapark te Brugge.

Inschrijven kan aan de prijs van 6 euro. Dit geeft tevens toegang tot de receptie.

Inschrijven kan via deze link. Betaling kan tot en met 28 februari 2001 op rekeningnummer van Barracuda BE66 7775 9336 5143 met de vermelding van naam en voornaam + het aantal ingeschreven personen. Betalingen na deze datum gebeuren in voorverkoop of op de avond zelf via Danny Claeysier, Johan Devolder, Yan Verscheuren of Dieter Decroos.