INFO-AVOND: WAARDEVOLLE NATUUR in DE HAAN/WENDUINE

Marc Nollet


Natuurpunt De Haan, Natuurpunt Brugs Ommeland en de gemeentelijke milieudienst De Haan nodigen ons allen uit op de “Info-avond over waardevolle natuur in De Haan/Wenduine” op zaterdag 26 maart 2011 om 19.00u in zaal Annexe (achter het Gemeentehuis), Leopoldlaan 24 te De Haan.
Op het programma staat:
19.00u Ontvangst
19.30u Verwelkoming door Filip Vanhee, voorzitter van Natuurpunt De Haan gevolgd door een PowerPoint-presentatie over verschillende natuurgebieden (Kijkuit, Zandpanne, Uitkerkse Polder, Vlissegem/Klemskerke).
20.15u “De globale opwarming van het klimaat en het antwoord op de stijging van de zeespiegel”, voordracht door dr. Jan Seys, marinebioloog.
21.15u Slotwoord met een hapje en drankje aangeboden door Natuurpunt De Haan.
WARM AANBEVOLEN!