7 Deelnemers met 10 goede antwoorden: de onschuldige hand van Valérie trekt Rik De Jaegher als winnaar!

Frank De Scheemaeker

Rik De Jaegher, Régy Goemaere, Kenny Hessel, Kristof Hurtekant, Chris Melis, Danny en Annita Roobaert, Karina Samyn gaven bij alle tien de foto’s het goede antwoord. Proficiat. De onschuldige hand van Valérie trok deze middag tijdens Zwin op Stelten Rik De Jaegher als winnaar van de nieuwe ANWB Vogelgids of boekenbon voor dezelfde waarde. In totaal namen 86 vogelaars deel (op 148 leden), 42 dienden telkenmale het antwoord in, 7 personen hadden er negen juist (waaronder onze jongste deelneemster Nayana W) en verder ook 13 personen met 8 goede antwoorden. Nogmaals een woord van dank aan Patrick voor de foto’s en Johan voor de organisatie en we zien al uit naar round twee volgend winterhalfjaar. Foto: Geert Vanhulle.