Woensdag 9 mei 2012 eerste Mergus zomertocht naar Wijnendalebos

Johan Van Heulebrouck

Hoys allen, Op 17 april verscheen het volledige programma van onze woensdagavondactiviteiten.  Maar stilaan staat de eerste activiteit voor de deur.  We willen deze eerste avond nog es extra in de kijker plaatsen.  We trekken naar een voor ons nieuwe locatie en zijn zeer verheugd dat Geert Carette ons wil rondleiden.  Alle praktische info vinden jullie hieronder.  Weer of geen weer, onze tochten gaan altijd door.   Johan en het ganse Mergus bestuur

Data 

Uur vertrek en startplaats  

Auto/fiets of wandeltocht

Te bezoeken streek/gebied

Wie zal ons gidsen ?

09.05.12

19.00 uur Parking Tillegembos langs de Torhoutse Steenweg Tillegembos (carpooling).

19.30 uur parking Wijnendalebos langs Oostendestraat N33 (kruispunt met Fonteinpad) te Torhout.

wandeltocht

Wijnendalebos te Torhout.

Geert Carette