NU ZONDAG 17 AUGUSTUS: AANKONDIGINGEN

Frank De Scheemaeker

Hoys allen

Nu zondag a.s. 17 augustus leidt Ruben Saey ons graag rond in de Miseriebocht te Beernem. Hij is erg enthousiast om ons zijn Boomvalken, Ijsvogels en vele andere vogels, planten in insecten te tonen. Carpoolen kan om 9u aan de Steenbrugse Randparking of ter plaatse aan de ingang van het reservaat om 9u30 – Lattenklieverstraat 1 – te Beernem – parking naast Café. Iedereen welkom. Einde ca 11u30. Warm aanbevolen.

 Verder ook:
Aanstaande zondag 17/08 zet het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde dieren te Oostende de deuren open voor bezoek! Van 10u-18u kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen! We hebben momenteel heel wat leuke dieren zitten, zoals een Jan-van-gent, 3 Eikelmuizen, een Velduil, Ransuil, Torenvalken, Grote mantelmeeuw, Geelpootmeeuw, Kokmeeuwen, Visdief, Egels, en zelfs een Stinkdier 😉
Wie dus eens een bezoekje wil brengen, en zien hoe wij zieke/gewonde dieren aanpakken, is zeker welkom! Om 16u zijn er een aantal vrijlatingen, afhankelijk van het weer uiteraard!

Adres: Nieuwpoortsesteenweg 642 (Domein Raversijde) te Oostende, van 10-18u!

Groetjes,
Michael

Michael Deryckere
Verantwoordelijke Dierenverzorging/ European Voluntary Service / Pers/ Zandkorrels/Groene Winkel / Evenementen/ Veiligheid & Hygiëne VOC Oostende
http://www.vogelopvangcentrum.be
http://www.facebook.com/pages/Opvangcentrum-Oostende-VOC-Oostende-Wildlife-Rescue-Centre-Ostend/173901385986666
Personal website: http://www63.jimdo.com/app/scd1a0b3ec722f173/pd668e2f523a23e67/