INFO aan alle LEDEN.

Machteld Kaesemans

Sommigen kennen blijkbaar ons MERGUSLUIK bij Waarnemingen.be nog niet. Klik hiervoor LINKS op WAARNEMINGEN.BE en je vindt er alle vogelwaarnemingen van Noord-West-Vlaanderen. Deze staan zowel op het nationaal scherm dan op dit luik.

Onze aktiviteitenkalender liet het bij de vernieuwing van de site afweten. Onze webmaster is tot eind deze maand met vakantie, dus nog een beetje geduld. Ook voor alle andere, tijdelijke gebreken onze excuses.

Op 24-03 voordracht over de prachtige natuurgebieden in de Lorraine. Afspraak om 20u00 in de Rhetoricachalet St Michiels.  Op 26-03 Natuurpunt De Haan: informatieavond over de lokale natuurgebieden met voordracht van Dr Jan Seys. Start om 19u00 (zie een vorig bericht). De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Het Mergusteam.