Vooraankondiging Mergus ledenfeest op zondag 11 september 2011 naar Harchies en omgeving

Johan Van Heulebrouck

Het Mergus bestuur zit niet stil.  Na bezoek aan de Virelles in 2010 zullen we dit jaar de schitterende marais d’Harchies en omgeving bezoeken.  Dit bezoek gaat door op zondag 11 september.  Een officiële uitnodiging met een gedetailleerd programma volgen nog maar stip deze datum reeds aan in jullie agenda’s.  Ieder Mergus lid is samen met zijn familie uitgenodigd.   Meer info op www.natagora.be.  In plaats van een foto vinden jullie deze keer een  link naar een prachtig filmpje over de marais dat te vinden is op Youtube.   Geniet ervan !  <iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/T-LxqpNFCcQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Wij rekenen op jullie talrijke aanwezigheid.  Het ganse Mergus bestuur