Malaga / Andalucia.

Machteld Kaesemans

Zopas een bericht van Guido Orbie ontvangen, lees dit aandachtig!

– Ik heb genoeg van de koude hier en heb een reisje geboekt naar Malaga, de zon  en Andalucia : vertrek woensdag 21/03 en terug vrijdag 30/03. Bedoeling is dat ik tevens de hotels en verblijfplaatsen voor de Mergusreis in sept-okt vastleg. Vlucht met Jetair vanuit Oostende en terug .

Er zijn op de heenvlucht nog een paar plaatsen vrij (totaalprijs heen en terug : 170 EURO. Eventueel kunnen jullie nog een berichtje plaatsen op Mergus met een kleine aankondiging dat belangstellenden mee kunnen. Het zal “hoe-dan-ook” heel vlug moeten gaan. In principe worden dezelfde plekken aangedaan als in het najaar : vogels à gogo (voorjaarstrek) + prachtige landschappen en bloeiende flora.

– Contact met mij via mail of tel. 050 396092  – 0478 239090


Guido Orbie.