MORGEN ZONDAG 29 10 2017 – OUWERWETSE TREKTELOCHTEND? WIE GAAT MEE NAAR DE PIER VAN BLANKENBERGE?

Frank De Scheemaeker

Hoys allen

Morgenochtend wordt windkracht 5 NW voorspeld – en dan voelt iedere echte vogelaar het kriebelen om richting zee te trekken. Want een kans op kleine alk, rosse franjepoot, alle duikers, alle pijlstormvogels, alle jagers, stormvogeltje(s), rotganzen en jan van genten – dat krijg je niet iedere week.

Onze vaste telploeg zal zeker aanwezig zijn op de Pier van Blankenberge – zegt mijn buikgevoel. Dus de Frank gaat daar ook heen. Zij die met hem meewillen graag om 07u nieuw uur (8u oud uur) aan de gekende randparking Brugge.  Of jullie kunnen gelijk wanneer aansluiten op de Pier. Aub warm kleden: muts – handschoenen – fleece – 2 pullovers – warme koffie. Verrekijker – telescoop – enz…. Moet wel om 11u terug thuis zijn – familiebezoek.

Tot morgen

frank

 

PS foto archief mergus – kleinste jager – peter adriaens