OPLOSSING MYSTERY BIRD 10

Johan Debuck

Voor deze laatste mystery kregen we 50 antwoorden binnen , waarvan 43 korrekte . Kneu kon uitgesloten worden omwille van zijn grijze snavel en het vrij veel wit aan zijn handpennen. Barmsijs heeft ook wel een gele snavel maar daarenboven ook een zwarte bef en een rode voorkruin, dewelke onze mystery niet heeft. We hebben hier dus te maken met een groep fraters.  De foto is van de hand van Patrick Keirsebilck en werd getrokken in het Zwin op 21/11/2010.

Ik mag nu al verklappen dat er uiteindelijk 7 personen zijn die alle 10 mystery birds juist hebben. In de loop van volgende week worden deze 7 personen bij naam bekendgemaakt . Deze 7 namen zullen in een pot gestopt worden en daaruit zal Valérie , in het bijzijn van ons opperhoofd, de winnaar/winnares trekken.