VOLGEND WEEKEND – 18 – 19 – 20 JANUARI 2013 – EEN REEKS ACTIVITEITEN – IEDEREEN WELKOM

Frank De Scheemaeker

Hoys allen

 

Mag ik jullie herinneren aan:

 

 

dat ons Mergus Nieuwjaarsfeest doorgaat op vrijdagavond 18 januari 2013 en dat jullie voorinschrijving bij frank.descheemaeker@skynet.be daarbij gewaardeerd wordt. We zorgen namelijk voor een gratis mergus aperitief en hapjes en zouden toch graag het aantal aanwezigen wat inschatten. We voorzien een avond met veel leute en ambiance en Rik Vande Kerchove neemt eerst het woord met een bijdrage over zijn uilenonderzoek en daarna brengen Marc Nollet en Guido Orbie hun reisverslag over Georgie. We noteren reeds 42 inschrijvingen – en we hebben een zaal voor zeker 55 man…dus inschrijven kan nog

 

Plaats van gebeuren – Vormingsplus – (vroegere Volkshogeschool)  op hun nieuwe locatie – Sint –Pieterskerklaan 5, 8000 St-Pieters Brugge  – deuren open vanaf 19u30!

 

 

Verder ook vriendelijk uitgenodigd

 

zaterdagavond 19 jan: meeuwenslaapplaatstelling –  er is een gemeenschappelijke telling naar de Achterhaven – afspraak 15u30 aan de gekende randparking Haven Brugge (Louis Coiseaukaai). Ik moet iedereen wel waarschuwen dat het geen sinecure is  .. ca 50.000 meeuwen komen er slapen…..maar het is toch zeker de moeite om af te komen! Alleen voor de sfeer  .. en in de Achterhaven is er veel te zien.

 

 

weekend 19-20 jan :stootvogeltelling – alle tellers werden door Nicholas aangeschreven. Heb je geen uitnodiging ontvangen voor je persoonlijk traditioneel telgebied – mail me dan vlug terug aub. Er zijn ook gemeenschappelijke tellingen naar Dudzele, Oostkerke, Hoeke en Lapscheure. Leiding Nicholas en Frank.  – zondag 20 januari   –   afspraak 08u45 aan de gekende randparking Haven Brugge (Louis Coiseaukaai). Iedereen welkom. Terug thuis om 12u  (want we moeten naar den derby).

 

donderdag 24 jan:  ark Avond  met Tom Linster

 

zaterdag 26 jan – ganse dag naar Duinkerke met Johan Debuck en diezelfde dag/avond een beetje ambetant – wulpenslaapplaatstelling. In januari kunnen we ons nooit vervelen.

 

Mvg

 

Het Mergus Team