woensdag 8 mei 2013 eerste woensdagavonduitstap naar het Lindeveld te Beernem

Johan Van Heulebrouck

Hoys vrienden van de Mergus, woensdag 8 mei 2013 starten we terug met onze traditie om tijdens de zomermaanden op woensdagavond een aantal activiteiten te organiseren.  Volgende week bezoeken we een nieuwe bestemming, het Lindeveld te Beernem.  Het Lindeveld is een behandelingsstation voor waterwinning van de VMW.  Bij deze dank aan de VMW om ons de toelating te geven om dit prachtige gebied te mogen bezoeken.  Romain Deloof kent het Lindeveld en is bereid om ons op sleeptouw te nemen waarvoor onze oprechte dank.  Zoals steeds promoten we het carpoolen.  Daarom spreken we af om 19.00 uur aan de randparking van Steenbrugge of om 19.30 uur aan parking het Aanwijs van domein Bulskampveld.  Jullie zijn in talrijken getale verwacht, tot volgende week,  Johan Van Heulebrouck en het ganse Mergus bestuur