OPLOSSING NR 9 MYSTERY BIRD COMPETITIE 2014-2015

Johan Debuck

Voor deze opgave ontvingen we 47 antwoorden, 32 personen gaven het juiste antwoord. Vrij veel antwoorden gingen naar kievit, deze heeft natuurlijk nooit zo’n blauwe veren zoals op deze foto getoond worden. Maar wie is zichzelf dan wel een stevige wasbeurt aan het geven ? De foto hieronder geeft onmiddellijk het antwoord : blauwe reiger.

Na deze opgave blijven nog 5 personen over met 9 juiste antwoorden voor deze sessie. Op naar de allerlaatste opdracht, meteen ook het voorlopig einde van 5 sessies mystery-bird-competities. Wel belangrijk om ook nog aan deze laatste opgave mee te doen, er wordt immers ook nog een “over-alles ” klassement opgemaakt.

Deze foto’s werden door Patrick Keirsebilck in Hongarije( Hortobagy) genomen op 24/5/2014.