AANKONDIGING – AVOND EXCURSIE NAAR DE SOPHIAPOLDER DINSDAG 21 APRIL 2015

Frank De Scheemaeker

Hoys allen

 

De koude noordoosten wind zorgt al enkele dagen voor vertraging bij de aankomst en de activiteit van onze zangvogels. Maar de steltlopers rouwen daar minder om. Er is veel doortrek van (regen) wulpen, ruiters en strandlopers. Dus een uitgelezen moment om een avondbezoek te brengen aan de Sophiapolder. Mogelijks krijgen we er de sinds zaterdag aanwezige Kleine Geelpootruiter ook in beeld!

 

Dus iedereen welkom – we geven alle mogelijke uitleg over alle steltlopers (kleed, geslacht, roep, voorkomen) – nu morgen dinsdag 21 april – afspraak 18u45 gekende randparking Haven Brugge – 5 minuten later aan de roeiclub Herdersbrug en 19u15 aan de grensovergang te Sint-Anna Ter muiden.

 

Breng telescoop mee en trek warme kledij aan. Ook Geoorde Fuut en Zwartkopmeeuw zijn er aanwezig.

 

Tot morgen?!

 

Frank