BEDANKT ALLEMAAL !

Machteld Kaesemans

 

Op de laatste Ark-avond werd een wenskaart voor spoedig herstel getekend door een vijftigtal aanwezigen, om Ruben Saey een spoedig en volledig herstel toe te wensen in deze zware ziekteperiode.

 

Hierbij vinden jullie zijn antwoord.

 

“Ik heb zopas het kaartje van Mergus ontvangen en ben er echt even stil van geworden.  Het is met geen woorden te beschrijven hoeveel deugd het doet te horen dat zoveel mensen met je meeleven en op alle mogelijke manieren proberen te steunen of met hun gedachten bij je zijn.  Ik ben nog niet zo lang lid van Mergus maar heb van in het begin mogen ondervinden dat dit niet zomaar een vereniging is.  Het is een hechte, warme groep met een gemeenschappelijk doel : het zoveel mogelijk genieten van het collectieve doel : het verzamelen en delen van kennis van de vogelwereld.  Het is fantastisch te ervaren dat ieder lid, hoe groot of hoe klein zijn kennis van die vogelwereld ook is, zijn plekje krijgt binnen die hechte groep.   Ik wil dan ook IEDEREEN VAN HARTE BEDANKEN voor de steun.  Het is ook fijn om een kaartje te ontvangen in dit digitale tijdperk.  Ik vind het handgeschreven en de talrijke handtekeningen echt veel betekenend.  Ik bereid me nu stilaan voor op volgende week mijn laatste week chemo.  Ik probeer goed te eten en voldoende te rusten om zo extra krachten te kunnen opdoen om nog een laatste keer de strijd aan te gaan en de terugval nadien zoveel mogelijk te beperken.  Ik hoop dan ook na volgende week positief nieuws omtrent mijn toestand te krijgen om dan zo snel mogelijk aan de revalidatie te kunnen beginnen.  Hopelijk wil tegen dan ook het weer een beetje mee”.

 

NOGMAALS BEDANKT IEDEREEN, HET DOET ME ENORM DEUGD.

 

Groeten,

 

Ruben.