Morgen zondag 14 april – trektelmogelijkheden – iedereen welkom

Frank De Scheemaeker

Hoys allen

 

Na een regenachtige nacht – beloven ze voor morgen droger en veel warmer weer!

 

Dwz dat er wellicht intensieve trek op gang zal komen langs de kust en die willen we niet missen.

 

’s Morgens is iedereen welkom op de trektelpost van de Fonteintjes en ’s namiddags gaat Frank van 14u30 tot 18u postvatten aan de internationale dijk   witte koksmuts  grens belgie nederland . Is er onverwachts toch geen trek dan bezoeken we het Dievegat, de Oude en Nieuwe Vrede, Costa kreek en wat nieuwe natuurontwikkelingsgebieden net over de grens. Frank vertrekt om 14u aan de gekende randparking Haven Brugge  voor diegenen van het brugse die mee willen carpoolen.

 

Iedereen welkom

 

Tot morgen!

 

Frank