Zwin binnenste buiten 2013

Marc De Ceuninck

Volgende maandag 20 mei ( tussen 10.00 en 16.00 ) is er weer een editie van ” Zwin binnenste buiten”.

 

Met Mergus nemen we daar reeds enkele jaren aan deel. Meestal een heel toffe bedoening, met afhankelijk van het weer ( ?? ) soms heel mooie waarnemingen en kans op trek.  Een reden om zeker langs te komen.

 

Dit jaar staan we met onze stand en vogeltelpost op het einde van de zeedijk aan de ” Haas”, met perfect zicht op de nieuw aangelegde eilanden in de Zwinvlakte. Missschien broeden daar dit jaar reeds sterns en meeuwen. Nog een reden dus om langs te komen!

 

En de ultieme reden om er te zijn is het verjaardagsmoment van onze Frank en van Catrine Van Overloop ( Frank is zondag jarig,  Catrine maandag ). Dit verjaardagsmoment tussen 11u en 14u!

 

We hopen er naar jaarlijkse traditie veel Mergussers te zien!