Watervogeltellingen gaan door dit weekend

Frank De Scheemaeker

 

Ook wij met de Mergus sluiten ons aan bij het algemeen verbod van de overheid om grote groepsactiviteiten te organiseren  tot 3 april 2020.

Zo moeten we jammer genoeg de Ark Avond van 26 maart uitstellen naar oktober  en zal de zangvogelcursus in 2021 plaatsvinden.

Maar alle watervogel- , ganzen- en broedvogeltellingen gaan gewoon door. Dus graag in het weekend aub jullie favoriete wetland tellen. Ook de gezamenlijke excursie nu zondag naar de Achterhaven en Lissewege gaat door.

Veel tel plezier

Met vriendelijke groeten     Frank

Ps gelieve er ook rekening mee te houden dat het bezoekerscentum Groenwaecke tot 03 april en het Zwin tot 30 april gesloten zijn – maar dat de 01 mei Guido Burggraeve herdenkingswandeling normaal zeker doorgaat.

Ps kan je door om het even welke reden je watervogels toch niet tellen dit weekend – dit mag tot 22 maart – indien ook in die periode niet – dan graag Frank verwittigen we zoeken dan een vervanger voor je