TELESCOOP GEVONDEN?

Frank De Scheemaeker

 

Dag Frank,

 

Zou het mogelijk zijn om op Mergus een berichtje te plaatsen of iemand mijn Telescoop gezien of gevonden zou hebben langs het jaagpad van het Kanaal naar Oostende : Vaartdijk Noord  ter hoogte van HET POMPJE, tussen Klemskerkestraat en Clemens Heulestraat te Oudenburg.

Het is een KITE met kakigroene beschermhoes en een CARBONSTATIEF.

Hij is daar gisteren, woensdag, rond de middag per ongeluk achtergebleven nadat we daar vogels hadden gekeken. Toen we op de volgende lokatie aankwamen merkten we  dat mijn telescoop niet was mee gekomen. Meteen teruggereden maar alleen de vogels waren daar nog.

Ik zou de vinder verschrikkelijk dankbaar zijn als mijn telescoop weer terecht zou komen.

 

Jef Van de Water

Kleine Nieuwstraat, 9 te 8000 Brugge

Jefvandewater@gmail.com

0473 33 02 40

 

Alvast hard bedankt !!!