Prijsuitreiking Natuurpunt “Leden werven leden 2013”

Machteld Kaesemans

Hierbij vinden jullie het verslag van ons Merguslid Freddy Verplancke.

 

 

Net zoals vorig jaar beloonde Natuurpunt  enkele leden die aan de actie “leden werven leden” hadden meegedaan. Groot was mijn verbazing toen ik langs de telefoon te horen kreeg dat ik bij de winnaars was.  We werden uitgenodigd voor de prijsuitreiking (met drankje en hapje) te Leuven bij de hoofdsponsor “Tierra natuurreizen”. Daar werden we ontvangen door Chris Steenwegen, Miguel Surmont en Joyce Vermeiren van Natuurpunt. De reis (een weekje naar de Donau-delta) werd gewonnen door Liesbeth Van Nerom, de tweede prijs (een Swarovski verrekijker) was voor Diego Michiels. De derde prijs (een Kite verrekijker) mocht ikzelf in ontvangst nemen. Joost Witdoeckt kreeg ook een Kite verrekijker omdat hij 13 nieuwe leden had aangeworven. Na een leuke babbel trokken we nog de stad in voor een namiddagje  Leuven.

 

Het was een verrassende en leuke dag.

 

Verplancke Freddy