Help Batumi Raptor Count in Georgië

Johan Debuck

De European Outdoor Conservation Association (EOCA) en VAUDE Sport hebben het project in Batumi (Georgië) genomineerd voor aanzienlijke financiële ondersteuning. 
Hiermee kan de Batumi Raptor Count een interactief pad creëren met uitkijkpunten om de roofvogeltrek waar te nemen en met infopanelen en verschillende hutten voor vogelkijkers en wandelaars. Help hen om de publieke stemming te winnen, die net is gestart!
Het duurt maar 
enkele seconden om je stem uit te brengen en je kan echt het verschil uitmaken! 

Stem hier:

http://outdoorconservation.eu/project-voting-category.cfm?catid=3 , klik op ” Vote Now “, daarna onderaan ” I have read and understand the Terms and conditions” aanklikken en uiteindelijk op ” Cast your vote” drukken. Bedankt.